top of page

~

Biografie

Opgegroeid in de boekhandel van mijn ouders, kon ik al Googlen avant la lettre. Nog steeds vind ik het leuk om bij iedere uitdaging de historische context 'erbij te pakken'. Ik liet me inspireren door old school fotografen in reclame en advertising. Bezocht ze. Deed opdrachten voor hen. Op enig moment vond ik beeldvorming belangrijker dan zelf de beelden creëren. Ik deed dat met veel passie. Voor mijn opdrachtgevers. Voor 'mijn' stad, IJsselstein, als coördinator van het Cultureel Platform. Als cultuurconsulent in Woerden. Ik verhuurde me vanuit Perduco communicatie als communicatieadviseur. Ook in Dronten, waar ik tijdens mijn raadslidmaatschap in IJsselstein citymarketeer werd. Openbaar bestuur, communicatie en cultuurhistorie. Het kwam er allemaal in samen. In 2014 nam ik politiek verlof. Werd wethouder in mijn woonplaats. Sinds april 2017 ben ik terug in Dronten. Communicatieadviseur. Woon met veel plezier in IJsselstein. 

Drieluik

Creatieve geest
Communicatiestrateeg
Biograaf 

Denken in oplossingen. Dat deed ik als fotograaf, marketeer, politicus en communicatie-
adviseur. Mijn opdrachten hebben altijd een uitdaging in zich die vragen om een creatieve blik. Daar hou ik van.  

Vertel 

Mooi om met meerdere 'problemen' tot één oplossing te komen. Vaak zijn ook meerdere partijen daar blij mee. En ja hoor, geef de partners rustig alle credits.   

Met veel plezier werk ik een aantal dagen in de week voor gemeente Dronten. 

Op freelance basis ben ik één dag in de week beschikbaar. 

Een hobby in de luwte. Gegroeid vanuit een warme belangstelling in cultuurhistorie. In 1999 maakte ik eeen monumentje voor mijn stad. De tentoonstelling 100 (jaar) markante IJsselsteiners.

In 2017 verscheen mijn historische roman, De Schatbewaarder. Over het Leiden ten tijden van de opkomst van het openbaar bestuur, tussen Napoleon en Thorbecke. 

Wat is uw verhaal? 

Bericht ontvangen!

bottom of page